Over Snoekpromo

Snoek Promo is al meer dan 10 jaar de drukkerij op het gebied van textiel, relatiegeschenken, belettering en promotieartikelen. Zo voorzien wij onze klanten van kwalitatieve producten en een uitstekende service. Bij ons is het ook mogelijk om maatwerk te bestellen. Zo kunt u altijd het product krijgen waar u naar opzoek bent. Bij onze hoofdvestiging is een showroom beschikbaar die u vrijblijvend kunt bezoeken. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een persoonlijk gesprek. Indien u een persoonlijk gesprek wilt kunt u het beste een afspraak maken, zodat u er zeker van bent dat een collega beschikbaar is.

Voor het maken van onze artikelen zijn verschillende aanleverspecificaties beschikbaar. Om er zeker van te zijn dat u de juiste bestanden aanlevert kunt u deze richtlijnen gebruiken. Onze richtlijnen zijn terug te vinden op deze pagina. Wanneer u een bestelling bij ons plaatst en uw bestand niet voldoet aan de gestelde specificaties, dan kunnen wij u niet een optimaal resultaat garanderen. Indien u er toch voor kiest om het proces in gang te zetten bent u zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat dat mogelijk kan afwijken.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn heeft Snoek Promo een pagina beschikbaar gesteld waar de meest voorkomende vragen worden beantwoord. Mocht uw vraag hier niet tussen staan dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Aanvullende gegevens

KVK: 27297032
BTW: BTW NL 179643150.B02
IBAN: NL47 ABNA 0593 5657 03

Wij van Snoek Promo hechten veel waarde aan onze netwerken, daarom willen wij met trots mededelen dat wij ook te vinden zijn op www.relatiegeschenken-info.nl.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »