Over ons

Textielbedrukking

Snoek Promo levert en bedrukt vrijwel alle soorten kleding en textiel, waaronder t-shirts, polo’s, hoodies en sweaters, vanaf kindermaat tot en met ‘extra’ grote mensenmaten.
Zowel licht als donker gekleurd textiel kan voorzien worden van een bedrukking. Bedrukkingen zijn al mogelijk vanaf een enkel exemplaar, tot en met duizenden exemplaren. Textiel kan ook met unieke, gepersonaliseerde opdruk geleverd worden, zoals bijv. rugnummers en spelersnamen bij sportverenigingen.
Dassy is een gerenomeerd merk op het gebied van jassen, broeken, overalls en schoeisel. Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Professionele werkkledij, aangepast aan de wensen en vereisten van de professional, is al lang geen exclusief mannelijk voorrecht meer. Ook vrouwen staan hun mannetje op de werkvloer en doen een beroep op duurzame en functionele werkkledij die bovendien comfortabel zit.
Daarom biedt DASSY een collectie werkkledij aan die speciaal werd ontwikkeld voor vrouwen, met extra aandacht voor stijl en pasvorm. Concreet betekent dit dat vrouwen kunnen rekenen op dezelfde duurzame en functionele werkkledij met dezelfde professionele look als hun mannelijke collega’s, maar met een aangepaste vrouwelijke pasvorm. Dit vormt een buitengewone meerwaarde voor de drager.

 

Bedrijfsreklame

Door eigen productie van promotiemateriaal kan Snoek Promo snel leveren en een hoge kwaliteit waarborgen.
Bedrijfsreklame, presentatiemiddelen en productmateriaal kan hierdoor snel worden geleverd en professioneel vervaardigd.
• Spandoeken worden afgewerkt met omgezoomde verstevigingsband en ophangogen.
• Gevelvlaggen, Beachflags of baniervlaggen, in diverse afmetingen en vormen zijn mogelijk.
• Roll-up banners zijn perfecte promotie-items om uw product of bedrijf kenbaar te maken op beurzen en evenementen.

Contactformulier

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product